Etiket Sonuçları: Ziyaret

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin EROĞLU, Şube Müdürlerimiz Yasin FİLİZ ve Ali AYHAN ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek eğitim öğretim ve yapılan uygulamalarla ilgili bilgi aldılar.

Kendilerine ziyaretleri için teşekkür eder okulumuza tekrar bekleriz.

Kas

Gezi Gözlem ve Turizm Kulübünün Düzenlediği Gezi Programı Kapsamında Öğretmen ve Öğrencilerimiz Anıtkabir' i ziyaret ederek Atamız'ın Huzuruna Çıktılar.

Mrt

Okulumuz Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Alanı Öğrencileri Alan Öğretmeni Meryem ÖZGEN rehberliğinde ilçemizde bulunan huzurevine alan gezisi düzenlediler.

Mrt

Okulumuz Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Alanı Öğretmeni Meryem ÖZGEN rehberliğinde 9A sınıfı öğrencilerimiz, Sandıklı Engelli Bakım Merkezini Ziyaret Ettiler.

Nis

Okul tanıtımları kapsamında İlçemizde bulunan Yunus Emre Ortaokuluna ziyaret düzenlendi. Ziyaret kapsamında okul rehber öğretmenimiz Erdal KARAKAŞ okulumuzda bulunan bölümler, bölümlerin istihdam alanları ve meslekler ile ilgili 8. sınıf öğrencilerine bilgi verdi.

Nis

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Hasta Bakım Hizmetleri Alanı Öğretmen ve Öğrencileri "Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi" kapsamında Sandıklı Engelli Bakım Merkezine ziyarette bulundular. Merkezde bulunan hasta ve yaşlı büyüklerimize çorba ve çiğ köfte ikramında bulundular.