Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi. Değerler Eğitimi Kulübü tarafından hazırlanan programda Milli Şairimiz Mehmet Akif anıldı. İsitklal Marşımızın yazım ve kabul aşamaları hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Bu vesileyle İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif başta olmak üzere bu vatan için kan döken, can veren, emek veren tüm geçmişlerimize rahmet diliyoruz.

ALLAH BU AZİZ MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma ve İş Güvenliği Kulübü, öğrencilerimizin deprem anında sınıflarda nasıl davranmaları gerektiği ve deprem sonrasında okuldan nasıl tahliye olacaklarını uygulamalı olarak göstererek deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirdi. Kulüp danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin EROĞLU, Şube Müdürlerimiz Yasin FİLİZ ve Ali AYHAN ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek eğitim öğretim ve yapılan uygulamalarla ilgili bilgi aldılar.

Kendilerine ziyaretleri için teşekkür eder okulumuza tekrar bekleriz.

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine kanser hastalığında erken teşhisin önemi hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.

Ock

İşgal altında zulüm gören ve tüm dünyanın tepkisiz seyrettiği Filistin İşgaliyle zor günler geçiren Filistin Halkının mücadelesini anlamak adına son hafta bakanlığımızın "film izleme etkinliği" kapsamında öğrencilerimize konu ile ilgili film seyrettirildi.

Ock

Okul İdaremiz ve Öğretmenlerimizin katkılarıyla öğrenci ve okul personelimize lokma dağıtımı yapıldı.

Ock

İlçemiz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Erdem DOĞU tarafından öğrencilerimize, Okul İdaremiz ve Öğretmenlerimizin katılımı ile 'Filistin'i Anlamak' temalı konferans verilmiştir. Programın düzenlenmesinde destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

2022 Yılı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Akreeditasyon Projeleri kapsamında akredite olan okulumuzdan 'İşbaşı Gözlem' için Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Alan Öğretmenimiz Meryem  ÖZGEN Almanya'nın Herne şehrine gitti.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı öğrencilerimizin hazırladığı anma programı çerçevesinde yapıldı.

Bu vesileyle Devletimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu ve Lideri Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ü rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyoruz.

Kas

Gezi Gözlem ve Turizm Kulübünün Düzenlediği Gezi Programı Kapsamında Öğretmen ve Öğrencilerimiz Anıtkabir' i ziyaret ederek Atamız'ın Huzuruna Çıktılar.

Kas

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yılı nedeniyle ilçe genelinde yapılan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programına okul olarak katılım sağladık.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımız Velilerimizin Katılımıyla Gerçekleştirildi.

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında

Çocuk Gelişimi Alanı ile

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı

Açılmıştır.

Değerli Vatandaşlarımız

Okulumuz binasının güçlendirme çalışmaları kapsamında inşaat halinde olması nedeniyle

YAZ TATİLİ BOYUNCA

SANDIKLI MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU BİNASINDA

HİZMET VERECEKTİR.

May

İlçemiz genelinde düzenlenen "Ailemle OKU-YORUM Projesi " kapsamında yapılan kitap okuma yarışması sınavına okulumuz öğrencileri katılım sağladılar.