Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle okulumuzda Büyük Zaferi Kutlama ve Aziz Şehitlerimizi Anma Töreni düzenlendi. Bu vesileyle vatan için kan veren, can veren tüm gazi ve şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı okulumuzda yapıldı. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Alanı Öğrencileri Alan Öğretmeni Meryem ÖZGEN rehberliğinde ilçemizde bulunan huzurevine alan gezisi düzenlediler.

Mrt

Okulumuz Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Alanı Öğretmeni Meryem ÖZGEN rehberliğinde 9A sınıfı öğrencilerimiz, Sandıklı Engelli Bakım Merkezini Ziyaret Ettiler.

Mrt

Tam bağımsızlığımızın ve Kurtuluş Savaşı mücadelesi veren Kahraman Ordumuzun gösterdiği iman, inanç, cesaret, kararlılık ve hürriyet aşkının en güzel ve coşkulu göstergesi İSTİKLAL MARŞI mızın Kabulünün 100.Yılı Kutlu Olsun. Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY un ve tüm vatan kahramanlarımızın ruhları şâd olsun.

Kas

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen görevlilerce okulumuzda güvenli trafik eğitimi verildi.

Kas

Okulumuz Gezi Gözlem ve İnceleme Kulübü tarafından, İlimizde ve çevre illerde bulunan şehitliklere milli ve manevi değerlerin anlatılması ve yaşatılması amacıyla inceleme gezisi düzenlendi.

Kas

İlçemizde düzenlenen ve büyük coşku ile kutlanan Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü kutlamalarına okul olarak katılım sağladık. İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ekm

Sandıklı Müftülüğü tarafından düzenlenen program dahilinde, Müftülük Görevlisi Murat ÇAY tarafından öğrencilerimize DÜRÜSTLÜK VE KARDEŞLİK AHLAKI konulu seminer verilmiştir.

Eyl

Okulumuz güzergahında hizmet verecek okul servisi ile ilgili bilgiler aşağıda verilmiştir.

May

Okul Gezi Kulübümüz Tarafından 12. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Üniversite Gezisi Düzenlendi. Gezi Kapsamında Antalya Akdeniz Üniversitesinin çeşitli bölümleri ziyaret edildi. Sosyo Kültürel kapsamda Antalyanın farklı yerleri de gezilerek okulumuza dönüş yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı Öğretmen ve Öğrencileri Yunus Emre Ortaokulunu ziyeret ettiler. Alan Öğrencileri tarafından Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet Kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı. Alan öğretmen ve öğrencileri okulda bulunan akıllı tahtaların bakımlarını yaptılar, yazılımlarını yenilediler. Okulda bulunan ve kullanılamayan arızalı bilgisayarların arızaları giderilerek etkin kullanıma hazır hale getirildi.

Nis

Okul tanıtımları kapsamında İlçemizde bulunan Yunus Emre Ortaokuluna ziyaret düzenlendi. Ziyaret kapsamında okul rehber öğretmenimiz Erdal KARAKAŞ okulumuzda bulunan bölümler, bölümlerin istihdam alanları ve meslekler ile ilgili 8. sınıf öğrencilerine bilgi verdi.

Nis

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmenimiz Hidayet Hoca, alan öğrencileriyle balık pişirme uygulaması yaptı. Balık pişirmenin inceliklerinin sergilendiği uygulama sonunda pişirilen balıklar afiyetle yendi.

Nis

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Hasta Bakım Hizmetleri Alanı Öğretmen ve Öğrencileri "Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi" kapsamında Sandıklı Engelli Bakım Merkezine ziyarette bulundular. Merkezde bulunan hasta ve yaşlı büyüklerimize çorba ve çiğ köfte ikramında bulundular.