AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Kütüphane Klübü tarafından Kütüphaneler Haftası ile ilgili okul duvar panosu hazırlandı.

Nis

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Öğretmenleri ve Öğrencileri tarafından okul kütüphanemize kitap hediye edilmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 10/A sınıfı öğrencilerinden Emine Kaygısız 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu şiir yarışmasında ilçe 1. Si olmuştur

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan Okul Temsil Gurubumuz ilçemizde düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü Programına katıldılar.

Mrt

Okulumuzda öğretmenlerimize yönelik Patent,Marka ve Faydalı Model ile ilgili genel bir eğitim verildi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir BOZKURT ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yasin FİLİZ okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili Okul Müdürümüz İbrahim BAŞTEPE ve öğretmenlerimizle fikir alışverişinde bulundular.

Mrt

2022 Yılının Afet Yılı ilan edilmesi dolayısıyla ülke çapında gerçekleştirilen deprem ve tahliye tatbikatı okulumuzda da gerçekleştirildi. Bu kapsamda öğrencilerimize öncelikle deprem anında yapılması gerekenler anlatıldı. Sonrasında uygulaması yapılarak davranış pekiştirilmiş oldu.

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen üniversite gezisinde

Kocatepe Üniversitesi ziyaret edildi. Farklı fakültelerde, alanlarla ilgili meraklarını gideren öğrencierimiz geziden oldukça memnun kaldılar.

Bu süreçte ev sahipliği yapan Afyon Kocatep Üniversitesi nin değerli hocalarına ve gezide emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle tüm sınıflarımızda konu ile ilgili videolar izletildi.

Ara

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine Yönelik Afyon Kocatepe Üniversitesine Gezi Düzenlenecektir. Geziye Katılmak İsteyen Öğrencilerimizin Velilerine Aşağıdaki Linkte Verilen İzin Dilekçesini Doldurtmaları Gerekmektedir.

Ara

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ü, vefatının 83. Senesinde saygı, minnet ve hasretle yad ettik. Bu münasebetle okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bu özel ve anlamlı günde ilçemizde düzenlenen etkinliklere okul olarak katılım sağladık.